Distribuiţi
Administrator
Data de inscriere : 18/03/2013
Mesaje : 1
Vezi profilul utilizatorului
09032018

GCA ; GarenaCIG ; PC (in joc - FO3)

Reputaţie mesaje: 100% (1 voturi)

  • CE ESTE  GCA / GarenaCIG / PC (in joc - FO3) ?


In primul rand, la acest mic “soft”, ca despre el vorbim, ne raportam sub diverse denumiri, unele dintre ele fiind chiar enumerate in titlul, dar si in intrebare.


GCA  -  Garena Cybercafe Alliance - “Comunitatea premium

In Asia de Sud-Est, "internet caffe-urile" sunt inca in mare voga, asa ca dezvoltatorii jocului Fifa Online 3 si-au indreptat atentia foarte serios cantre aceasta “nisa”, fiind o oportunitate foarte buna de a promova jocul printre pasionati. Deci, un element care merita speculat la maxim, putandu-se face un “deal” interesant, care sa-i ajute destul de mult. Totodata, acest ajutor a fost unul reciproc, din care sa castige atat ei, cat si "internet caffe-urile", luand nastere “GCA”. Ei isi faceau produsul mai popular in salile de jocuri, unde exista deja o masa de oameni care aveau  ca interes “gaming-ul”. Iar "internet caffe-urile" castigau noi potentiali clienti, care sa plateasca pentru a se bucura de benefiile oferite de acest “soft”, acela fiind singurul loc in care “GCA-ul” putea fi activat.


DAR, lucrurile s-au schimbat, astfel ca o mai mare masa de oameni se poate bucura de aceste beneficii, fara a fi obligati sa mearga in "internet caffe-urile".  • DE UNDE IL DESCARC, CUM IL DESCARC, CUM IL INSTALEZ ?1. Poate fi descarcat de aici: https://www.facebook.com/groups/FO3Romania/files/

2. Se descarca foarte usor, puteti urmari imaginea de mai jos:3. Run as Administrator - Introducem un KEY ( ca de exemplu: MY20120521SEBRMF ) - INSTALL !


  • CARE SUNT BENEFICIILE GCA-ULUI ?

SURSA: https://www.facebook.com/notes/fifa-online-3-romania/gca-garenacig-pc-in-joc-fo3/1606093892736139/Si un tutorial video:


Alin Constantin a scris:


Distribuie acest articol pe:diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

Comentarii

avatar
la data de Vin Mar 09 2018, 05:31Ruddpack
Un alt cod GCA care poate fi incercat: MY201111118L86HD
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum